Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfer op komst voor Bjorn Engels?

Bjorn Engels ontpopte zich tot een van de sterkhouders bij Club Brugge, na een flinke portie blessureleed. De 21-jarige centrale verdediger is zelfs in beeld voor een EK-selectie bij de Rode Duivels. Volgens Engelse media kan Engels de overstap maken naar Everton.De Toffees houden rekening met een vertrek van John Stones, die op belangstelling kan rekenen van Chelsea, Manchester United en Manchester City. Engels begon bij FC Lembeke en belandde in 2007 bij de jeugd van Club Brugge, na een tussenstap bij Sporting Lokeren. Hij ligt tot juni 2019 onder contract.”Binnen twee, drie jaar…

Lees verder op Geen categorie: Transfer op komst voor Bjorn Engels?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *