Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Schitterende anekdote! Bjorn Engels weet nog perfect waar hij was en wat hij deed toen Club de laatste titel pakte

Schitterende anekdote! Bjorn Engels weet nog perfect waar hij was en wat hij deed toen Club de laatste titel pakte Foto: © Photonews 10 mei 2016 17:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Zondag krijgt Club Brugge de kans om na elf jaar nog eens de Belgische landstitel te pakken. Net als destijds is RSC Anderlecht de tegenstander. Bjorn Engels weet nog perfect wat hij op 15 mei 2005 aan het doen was. Bjorn Engels is al van kindsbeen af fan van Club Brugge. Eerst als broekie in de tribune en dan als ballenjongen volgde hij quasi…

Lees verder op Belgium Soccer: Schitterende anekdote! Bjorn Engels weet nog perfect waar hij was en wat hij deed toen Club de laatste titel pakte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *