Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Eupen mikt hoog en wil sterkhouder weghalen bij OHL’

‘Eupen mikt hoog en wil sterkhouder weghalen bij OHL’ Foto: © photonews 10 mei 2016 20:49<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. KAS Eupen mag volgend seizoen aantreden in de Jupiler Pro League. De Oostkantonners willen het legioen Spanjaarden en Qatarezen aanvullen met welgemikte versterkingen. En daar zit alvast n bekende naam tussen. Zo heeft KAS Eupen een oogje laten vallen op Jordan Remacle. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Al zijn er kapers op de kust. Ook STVV informeerde al aan Den Dreef. Ivan Leko werkte immers nog samen met Remacle bij Sporting Lokeren.Remacle…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘Eupen mikt hoog en wil sterkhouder weghalen bij OHL’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *