Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 09/05: Moeskroen en Lokeren willen STVV-speler, Terry sluit deze transfer uit

Transfergeruchten 09/05: Moeskroen en Lokeren willen STVV-speler, Terry sluit deze transfer uit Foto: © Photonews 09 mei 2016 11:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het seizoen loopt op de laatste benen. Dat wil zeggen dat de clubs volop aan het werken zijn aan hun team voor het nieuwe seizoen. En daarom bundelen wij vanaf vandaag opnieuw alle transfergeruchten in een handig artikel. Frank de Boer heeft wellicht zijn laatste wedstrijd gecoacht bij Ajax. De Nederlander lijkt Roberto Martinez te gaan opvolgen bij Everton. Via DEZE LINK kom je er alles van te weten.Ron…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 09/05: Moeskroen en Lokeren willen STVV-speler, Terry sluit deze transfer uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *