Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Kortrijk vreest Charleroi niet

De twee finalisten van play-off 2 zijn bekend. Sporting Charleroi begint thuis tegen KV Kortrijk. De winnaar mag de strijd aangaan met de nummer vier uit play-off 1, met als inzet een ticket voor de voorronde in de Europa League. Stijn De Smet is klaar voor de strijd.Charleroi eindigde voor Lokeren, KV Mechelen en STVV. Er wordt veel volk verwacht op Mambour. De Zebra’s kregen in Sint-Truiden de steun van bijna duizend meegereisde fans.”De sfeer op Mambour is altijd pittig”, blikt Stijn De Smet vooruit. “Zeker als zij op voorsprong komen. Als…

Lees verder op Geen categorie: Kortrijk vreest Charleroi niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *