Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

IJslandse selectie voor het EK is bekend, en die heeft een serieuze Belgische rand

IJslandse selectie voor het EK is bekend, en die heeft een serieuze Belgische rand Foto: © Photonews 09 mei 2016 22:50<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. IJsland heeft maandag als eerste van de 24 EK-deelnemers zijn selectie voor EURO 2016 bekendgemaakt. Bondscoach Lars Lagerbck heeft in zijn selectie plaats voor enkele spelers met een Belgische connectie. Zo maken Lokeren-verdediger Sverrir Ingi Ingason, Birkir Bjarnason (ex-Standard), Eidur Gudjohnsen (ex-Club Brugge) en Alfred Finnbogason (ex-Lokeren) deel uit van de IJslandse selectie.Een andere oude bekende, Olafur Skulason (ex-Zulte Waregem)…

Lees verder op Belgium Soccer: IJslandse selectie voor het EK is bekend, en die heeft een serieuze Belgische rand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *