Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Leekens: Dit is een opdoffer!

Voor Sporting Lokeren en Georges Leekens zit het seizoen erop. De 66-jarige ex-bondscoach vindt het jammer dat Vincent Kompany er niet zal bij zijn op het Europees Kampioenschap in Frankrijk.”Ik ben er sprakeloos van. Dit is een opdoffer, ik had hem er heel graag bij gezien. Hij is niet alleen op het veld, maar ook ernaast enorm belangrijk”, stelt Leekens bij Sporza. “Hij zorgt voor eenheid in de groep en is een voorbeeld voor alle spelers. Hij wordt ook door iedereen geaccepteerd. Mentaal heeft hij een grote invloed op de spelersgroep.”Toch gelooft Leekens in…

Lees verder op Geen categorie: Leekens: Dit is een opdoffer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leekens: Dit is een opdoffer!

Voor Sporting Lokeren en Georges Leekens zit het seizoen erop. De 66-jarige ex-bondscoach vindt het jammer dat Vincent Kompany er niet zal bij zijn op het Europees Kampioenschap in Frankrijk.”Ik ben er sprakeloos van. Dit is een opdoffer, ik had hem er heel graag bij gezien. Hij is niet alleen op het veld, maar ook ernaast enorm belangrijk”, stelt Leekens bij Sporza. “Hij zorgt voor eenheid in de groep en is een voorbeeld voor alle spelers. Hij wordt ook door iedereen geaccepteerd. Mentaal heeft hij een grote invloed op de spelersgroep.”Toch gelooft Leekens in…

Lees verder op Geen categorie: Leekens: Dit is een opdoffer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leekens: Dit is een opdoffer!

Voor Sporting Lokeren en Georges Leekens zit het seizoen erop. De 66-jarige ex-bondscoach vindt het jammer dat Vincent Kompany er niet zal bij zijn op het Europees Kampioenschap in Frankrijk.”Ik ben er sprakeloos van. Dit is een opdoffer, ik had hem er heel graag bij gezien. Hij is niet alleen op het veld, maar ook ernaast enorm belangrijk”, stelt Leekens bij Sporza. “Hij zorgt voor eenheid in de groep en is een voorbeeld voor alle spelers. Hij wordt ook door iedereen geaccepteerd. Mentaal heeft hij een grote invloed op de spelersgroep.”Toch gelooft Leekens in…

Lees verder op Geen categorie: Leekens: Dit is een opdoffer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leekens: Dit is een opdoffer!

Voor Sporting Lokeren en Georges Leekens zit het seizoen erop. De 66-jarige ex-bondscoach vindt het jammer dat Vincent Kompany er niet zal bij zijn op het Europees Kampioenschap in Frankrijk.”Ik ben er sprakeloos van. Dit is een opdoffer, ik had hem er heel graag bij gezien. Hij is niet alleen op het veld, maar ook ernaast enorm belangrijk”, stelt Leekens bij Sporza. “Hij zorgt voor eenheid in de groep en is een voorbeeld voor alle spelers. Hij wordt ook door iedereen geaccepteerd. Mentaal heeft hij een grote invloed op de spelersgroep.”Toch gelooft Leekens in…

Lees verder op Geen categorie: Leekens: Dit is een opdoffer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leekens: Dit is een opdoffer!

Voor Sporting Lokeren en Georges Leekens zit het seizoen erop. De 66-jarige ex-bondscoach vindt het jammer dat Vincent Kompany er niet zal bij zijn op het Europees Kampioenschap in Frankrijk.”Ik ben er sprakeloos van. Dit is een opdoffer, ik had hem er heel graag bij gezien. Hij is niet alleen op het veld, maar ook ernaast enorm belangrijk”, stelt Leekens bij Sporza. “Hij zorgt voor eenheid in de groep en is een voorbeeld voor alle spelers. Hij wordt ook door iedereen geaccepteerd. Mentaal heeft hij een grote invloed op de spelersgroep.”Toch gelooft Leekens in…

Lees verder op Geen categorie: Leekens: Dit is een opdoffer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *