Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Harbaoui nam in schoonheid afscheid van Lokeren: “Nog nooit meegemaakt”

Harbaoui nam in schoonheid afscheid van Lokeren: “Nog nooit meegemaakt” Foto: © Photonews 08 mei 2016 14:32<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Hamdi Harbaoui nam gisteren afscheid van Sporting Lokeren met een vierklapper en een klinkende 5-1-overwinning tegen KV Mechelen. “Het was feest”, aldus de Tunesir. Ondertussen heeft Hamdi Harbaoui al toegegeven dat hij volgend seizoen voor Udinese gaat voetballen. Daar was gisterenavond echter nog niets van aan.”Het was een enorm leuke wedstrijd om te spelen”, lacht Harbaoui de tanden bloot. “Offensief kon het niet beter. Maar dat is ook logisch. Lokeren had…

Lees verder op Belgium Soccer: Harbaoui nam in schoonheid afscheid van Lokeren: "Nog nooit meegemaakt"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *