Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Hanni stapt gefrustreerd van het veld

KV Mechelen maakte nog aanspraak op de finaleplaats in play-off 2, als Charleroi niet wist te winnen bij STVV. Malinwa ging echter met 5-1 onderuit tegen Lokeren.”Dit is enorm frustrerend”, zucht Sofiane Hanni, die wellicht zijn laatste wedstrijd voor KV Mechelen speelde. “Op de manier waarop we vanavond hebben gespeeld, kunnen we geen wedstrijden winnen. Dat is duidelijk.””Wat de toekomst voor me brengt, weet ik voorlopig nog niet. Dat zal de komende weken duidelijker worden.”Dezelfde toon bij Steven De Petter. “Dit is een pijnlijke…

Lees verder op Geen categorie: Hanni stapt gefrustreerd van het veld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *