Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Goalgetter Harbaoui: “Voor drie jaar bij Udinese getekend”

“Nieuw avontuur””Ik heb voor drie jaar in Italië getekend, bij Udinese”, vertelde Hamdi Harbaoui gisteravond na de klinkende zege tegen KV Mechelen (5-1) voor de camera van Sporting Lokeren.Ik zal altijd erg goeie herinneringen bewaren aan mijn verblijf in Lokeren.Hamdi Harbaoui”Het wordt een nieuw avontuur voor mij. Hopelijk wordt het een mooie belevenis en een groot succes.””De Serie A is en blijft een mooie competitie. Ik heb altijd van Italië en Engeland gedroomd.”Harbaoui heeft in totaal 3,5 jaar voor Lokeren gespeeld én gescoord. In het seizoen 2013-2014 kroonde hij zich tot topschutter…

Lees verder op Geen categorie: Goalgetter Harbaoui: "Voor drie jaar bij Udinese getekend"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *