Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

O’Loughlin hoopt STVV te verlaten in stijl, maar dat ziet topfavoriet voor groepswinst Charleroi anders

OLoughlin hoopt STVV te verlaten in stijl, maar dat ziet topfavoriet voor groepswinst Charleroi anders Foto: © photonews 07 mei 2016 11:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Terwijl in poule A van PO2 de eerste plaats vastligt, kan de strijd in groep B nog alle kanten uit. Charleroi dat op bezoek gaat op Stayen heeft zijn lot in eigen handen. De Zebra’s sleepten vorige week in extremis een punt uit de brand tegen Lokeren. Zo bleven de troepen van Felice Mazzu op plek 1 staan en is een overwinning tegen STVV genoeg voor…

Lees verder op Belgium Soccer: O’Loughlin hoopt STVV te verlaten in stijl, maar dat ziet topfavoriet voor groepswinst Charleroi anders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *