Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Live: Deze 22 namen verschijnen aan de aftrap in STVV-Charleroi

Live: Deze 22 namen verschijnen aan de aftrap in STVV-Charleroi Foto: © photonews 07 mei 2016 19:58<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Terwijl in poule A van PO2 de eerste plaats vastligt, kan de strijd in groep B nog alle kanten uit. Charleroi, dat op bezoek gaat op Stayen, heeft zijn lot in eigen handen. De Zebra’s sleepten vorige week in extremis een punt uit de brand tegen Lokeren. Zo bleven de troepen van Felice Mazzu op plek 1 staan en moet een overwinning tegen STVV volstaan voor de finale van PO2. Topschutter…

Lees verder op Belgium Soccer: Live: Deze 22 namen verschijnen aan de aftrap in STVV-Charleroi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *