Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Hamdi Harbaoui voor drie jaar naar Udinese

Bavo Boutsen 8/05/16 – 00u12 © photo news. Harbaoui verlaat Lokeren en voetbalt volgend seizoen bij het Italiaanse Udinese. De Tunesiër had al langer een akkoord met de Italiaanse club, maar bevestigt nu pas het nieuws. Hamdi Harbaoui was bij Lokeren einde contract en daarom deed de geruchtenmolen over een nakende transfer al een tijdje de ronde. Speler en club hadden al een tijdje een akkoord, maar de Tunesiër verkoos dit stil te houden tot na het seizoen. Na de laatste wedstrijd van deze jaargang voor Lokeren kan het nieuws nu dus openbaar worden gemaakt. Bij Udinese…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Hamdi Harbaoui voor drie jaar naar Udinese

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *