Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Dominant Lokeren neemt overtuigend de maat van mak Mechelen: 5-1!

Bavo Boutsen 7/05/16 – 22u21 © photo news. Lokeren heeft op het eigen Daknam in stijl afscheid genomen van de jaargang 2015-2016. Onder aanvoering van uitblinker Harbaoui nam de ploeg van Georges Leekens overtuigend de maat van KV Mechelen. De Tunesische goalgetter scoorde maar liefst vier doelpunten, ook Galitsios nam er eentje voor zijn rekening. De Petter kon de Mechelse eer nog redden. Deze overtuigende 5-1-zege volstond echter niet voor groepswinst in poule B van play-off 2. Die gaat naar Charleroi, dat zelf de maat nam van STVV. Beide ploegen konden de poule vooraf nog winnen, dus…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Dominant Lokeren neemt overtuigend de maat van mak Mechelen: 5-1!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *