Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Jonge middenvelder verlaat STVV

Florian Russo zal volgend seizoen niet meer in het shirt van Sint-Truiden te bewonderen zijn. De jonge middenvelder kwam uit voor de U19 van de Kanaries. Russo kiest voor een avontuur bij Berchem Sport, dat uitkomt in derde klasse B.The Football Farm, een makelaarsbedrijf, bracht het nieuws van de jonge middenvelder naar buiten. “Florian Russo heeft zonet bij K.Berchem Sport getekend. Veel succes Flo”, klonk het. Berchem eindigde het seizoen als tiende en zal dus uitkomen in de tweede Amateurliga. MK <!– –> Voetbal België in je facebook nieuwsfeed? <!– formmail –> <!– /formmail…

Lees verder op Geen categorie: Jonge middenvelder verlaat STVV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *