Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Sporting Lokeren mikt op uitblinker van OH Leuven, en dat is heel begrijpelijk

Sporting Lokeren mikt op uitblinker van OH Leuven, en dat is heel begrijpelijk Foto: © photonews 04 mei 2016 16:38<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De geruchtenmolen draait stilaan op volle toeren en ook bij Sporting Lokeren zijn ze op zoek naar vers bloed om de kern te versterken. De meest recente speler die aan een verhuis naar Daknam wordt gelinkt? John Bostock. En dat is heel begrijpelijk. Volgens Het Laatste Nieuws zou Lokeren zijn oog laten vallen hebben op de draaischijf van OH Leuven. De Engelsman speelde een beresterk seizoen aan Den…

Lees verder op Belgium Soccer: Sporting Lokeren mikt op uitblinker van OH Leuven, en dat is heel begrijpelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *