Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Deze spits staat al 1295 minuten droog: “Het is altijd wel iets”

Deze spits staat al 1295 minuten droog: “Het is altijd wel iets” Foto: © photonews 04 mei 2016 17:15<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Dalibor Veselinovic is bezig aan een erg ongelukkig seizoe. De Servische spits scoorde niet meer voor KV Mechelen sinds 29 augustus. Tegen STVV toonde hij nochtans dat hij wel degelijk nog een en ander kan, maar het zit ook niet mee. Dalibor Veselinovic maakte vorig seizoen nog grote sier voor Malinwa: hij wist liefst 13 keer raak te treffen in de competitie. Dit seizoen gaat het met de spits van Malinwa echter…

Lees verder op Belgium Soccer: Deze spits staat al 1295 minuten droog: "Het is altijd wel iets"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *