Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Sprokkels 03/05: KRC Genk verlengt contract jeugdtalent, SK Deinze versterkt zich met middenvelder

Sprokkels 03/05: KRC Genk verlengt contract jeugdtalent, SK Deinze versterkt zich met middenvelder Foto: © Photonews 03 mei 2016 16:51<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Met de play-offs komt het slot van het seizoen in zicht, maar onze redactie krijgt dagelijks ook een karrenvracht aan nieuwtjes en leuke weetjes binnen. We gieten het zoals dagelijks in een handig overzicht. KRC Genk verlengt het contract van Paolino Bertaccini tot 2018, met 1 jaar optie. De 19-jarige flankaanvaller traint sinds vorig seizoen mee met de A-kern, en verzamelde toen ook zijn eerste speelminuten in de thuismatchen tegen…

Lees verder op Belgium Soccer: Sprokkels 03/05: KRC Genk verlengt contract jeugdtalent, SK Deinze versterkt zich met middenvelder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *