Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Onze mening: Bjorn Engels mag het komen uitleggen voor de Reviewcommissie

Bjorn Engels mag het wat ons betreft komen uitleggen, maar wat beslist Reviewcommissie zelf? Foto: © Photonews 02 mei 2016 11:59<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De Reviewcommissie komt vandaag waarschijnlijk samen voor speeldag 6 van play-off 1 en speeldag 5 van play-off 2. We zijn benieuwd wie ze gaan oproepen, maar wij zagen wel een aantal fasen die onder de loep kunnen worden genomen. Elke week gaan we op zoek naar fases die door de Reviewcommissie kunnen worden bekeken. Die vergelijken we dan steeds met wat de Reviewcommissie uit zijn hoed tovert.Bjorn EngelsWas het…

Lees verder op Belgium Soccer: Onze mening: Bjorn Engels mag het komen uitleggen voor de Reviewcommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *