Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Kortrijk in finale play-off 2: “Na vertrek Walem is alles veranderd”

Kortrijk in finale play-off 2: “Na vertrek Walem is alles veranderd” Foto: © Photonews 02 mei 2016 20:17<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. KV Kortrijk speelt een knappe play-off 2 en is na de overwinning tegen Standard zeker van de finale. Daarin wordt Charleroi, Lokeren of KV Mechelen de tegenstander. Onze redactie vroeg aan supportersclub KVK-Zuid wie de volgende tegenstander mag worden. Met nog één wedstrijd te spelen kan Kortrijk de winst in groep A van play-off 2 niet meer ontsnappen. Nu is het afwachten tegen wie Kortrijk zal uitkomen in de finale…

Lees verder op Belgium Soccer: Kortrijk in finale play-off 2: "Na vertrek Walem is alles veranderd"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *