Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

“Wij pakken Play-off II serieus aan en dan komen de refs het verkloten”

Lokeren leek in Charleroi al na acht minuten zijn schaapjes op het droge te hebben, na twee vroege goals van Hamdi Harbaoui. Perbet prikte wel snel tegen, maar de gelijkmaker van de thuisploeg viel pas in de 94e minuut.”We zijn ontgoocheld, maar vooral enorm kwaad”, sprak Verhulst na de wedstrijd. “We gingen echt voor de overwinning en stonden er zó dicht bij. Maar we worden opnieuw genekt door de scheidsrechter, net als de voorbije weken. Charleroi scoorde de 2-2 uit een hoekschop die er geen was.””Dat is enorm frustrerend. We hebben gevochten als leeuwen, misschien…

Lees verder op Geen categorie: "Wij pakken Play-off II serieus aan en dan komen de refs het verkloten"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *