Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

KV Mechelen, Lokeren of Charleroi?

In play-off 2B blijft het spannend. Pas op de laatste speeldag zal duidelijk zijn wie de strijd mag aangaan met de winnaar van de andere groep. Nog drie van de vier ploegen maken kans.Op de voorlaatste speeldag kwam KV Mechelen niet verder dan een gelijkspel tegen STVV. Charleroi en Lokeren deelden echter ook de punten.”Onze groep ligt nog volledig open, maar er zal veel moeten veranderen om volgende week nog te winnen”, stelt KVM-trainer Aleksandar Jankovic. “Dan zal het met een andere mentaliteit moeten gebeuren. We kunnen nog steeds doorgaan. Als dat…

Lees verder op Geen categorie: KV Mechelen, Lokeren of Charleroi?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *