Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Perbet laat Mambourg ontploffen in minuut 94 en schenkt Charleroi zuurverdiend punt

Door: Olivier Minnebo 30/04/16 – 19u56 © photo news. Charleroi heeft nog steeds de beste papieren om groep B in play-off 2 te winnen, en dat is na vandaag een half mirakel. In eigen huis tegen Lokeren morste het met de vele kansen en leek het lange tijd op weg naar een pijnlijke nederlaag. Tot Perbet in minuut 94 het stadion met zijn tweede van de avond liet ontploffen (2-2). Dankzij het punt moeten de Carolo’s volgende week minstens even goed doen als Lokeren om groep B als leider af te sluiten. Spektakel en play-off 2. Twee…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Perbet laat Mambourg ontploffen in minuut 94 en schenkt Charleroi zuurverdiend punt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *