Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Een jaar na het drama, speelt ‘Greg’ nog altijd mee op de scheenbeschermers van de Gouden Schoen

Door: Michaël Vergauwen 30/04/16 – 06u00 © photo news. Lokeren zal vanavond met een rouwband spelen met daarop het nummer ‘4’, het nummer waarmee Gregory Mertens speelde. De Lokerenverdediger – voor altijd 24 – zakte op 30 april 2015 in elkaar tijdens een beloftenwedstrijd en overleed. Voor Peter Maes, toenmalig coach van Lokeren, was het een van de moeilijkste momenten uit zijn carrière. “Bijna tien maanden waren we elke dag samen. Ik vergeet het nooit.” Ook ploegmaat én boezemvriend Jordan Remacle denkt nog vaak aan Gregory. “Ik heb altijd een foto van hem bij me. ‘Greg’ was een…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Een jaar na het drama, speelt ‘Greg’ nog altijd mee op de scheenbeschermers van de Gouden Schoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *