Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Verdediger Club Brugge: Niet met EK bezig

Laurens De Bock is aan zijn vierde seizoen bezig bij blauw-zwart. Een wedstrijd zat hij op de bank, voor de rest verzamelde de linksachter maar liefst 27 basisplaatsen. Toch is de 23-jarige De Bock niet bezig met een eventuele EK-selectie.”Totaal niet. Na de dubbele confrontatie tegen AA Gent zei de bondscoach dat ik niet op de feiten mocht vooruitlopen. Als hij er zo over denkt, wie ben ik om hem tegen te spreken? Ik bn ambitieus, maar mijn tijd komt nog wel. Denk ik”, stelt De Bock in Sport/Voetbalmagazine.”In Portugal koos Marc Wilmots…

Lees verder op Geen categorie: Verdediger Club Brugge: Niet met EK bezig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *