Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Marc Van Maele keert terug als CEO van Sporting Lokeren

De voorbije maanden werden Chinese zakenlui gesignaleerd op Daknam. Dat de ondertussen 84-jarige Roger Lambrecht op zoek is naar een overnemer van de club is al langer bekend, maar daarbij herhaalde hij steevast geen buitenlandse pistes te overwegen. “Er zijn inderdaad gesprekken geweest met Chinese investeerders,” erkent de Lokerenpreses in Sport/Voetbalmagazine, “maar er zijn ook al voorstellen geweest van Engelsen en Qatarezen. Het gaat altijd om makelaars. Die mannen komen hier een paar jaar spelers verhandelen en zijn dan weer weg. Dat is niet de toekomst die ik voor Sporting Lokeren zie. Maar de…

Lees verder op Geen categorie: Marc Van Maele keert terug als CEO van Sporting Lokeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *