Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Eersteklasser in Chinese handen?

Roger Lambrecht is al een tijd op zoek naar een opvolger. Een kapitaalkrachtige voorzitter vinden voor Sporting Lokeren, dat blijkt geen sinecure. Lambrecht zou nu toch overwegen de club over te laten aan buitenlandse investeerders.Lambrecht werd in 1994 voorzitter van de Oost-Vlaamse club en pompte in al die jaren behoorlijk wat geld in de club. De bandenmagnaat is echter al 84 jaar en doet het al een tijdje rustiger aan.In eerste instantie weigerde hij zijn club over te laten aan buitenlandse investeerders. Nood breekt wet. De jongste tijd doken er regelmatig Aziaten op…

Lees verder op Geen categorie: Eersteklasser in Chinese handen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *