Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

De Bock: Niet goed begonnen bij Club

Laurens De Bock is aan zijn vierde seizoen bezig bij blauw-zwart. Een wedstrijd zat hij op de bank, voor de rest verzamelde de linksachter maar liefst 27 basisplaatsen. In de beginperiode bij Club liep het niet van een leien dakje, hij pakte maar liefst drie rode kaarten op een half seizoen.”Ik ben niet goed begonnen in Brugge. De druk en beleving bij een topclub n de manier waarop de buitenwereld naar je kijkt, is totaal niet te vergelijken met mijn periode in Lokeren”, stelt De Bock in Sport/Voetbalmagazine.”Toen ik op Club arriveerde, was ik 20…

Lees verder op Geen categorie: De Bock: Niet goed begonnen bij Club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *