Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

De Bock: ‘Zomervakantie is al gepland, maar heb een annuleringsverzekering’

In november 2012 pakte Laurens De Bock, toen nog bij Sporting Lokeren, tegen Roemenië zijn eerste selectie bij de Rode Duivels. Twee jaar erna werd hij door Marc Wilmots opnieuw geselecteerd, maar kwam ook tegen Israël en Wales niet van de bank. Na de bekerfinale van vorig jaar moest hij het oefenkamp met een ribblessure verlaten en werd sindsdien niet meer opgeroepen.Een ontgoocheling? De Bock in Sport/Voetbalmagazine: “Totaal niet. Na de dubbele confrontatie tegen AA Gent zei de bondscoach dat ik niet op de feiten mocht vooruitlopen. Als hij er zo over denkt, wie ben…

Lees verder op Geen categorie: De Bock: ‘Zomervakantie is al gepland, maar heb een annuleringsverzekering’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *