Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Cercle ziet speler na dit seizoen vertrekken

Cercle Brugge ziet mogelijk een sterkhouder na dit seizoen vertrekken. De Vereniging wist zich te plaatsen voor 1B maar kan niet verhinderen dat er een aantal spelers de stap naar de Jupiler Pro League zetten.Volgens Het Nieuwsblad zou het gaan over Mathieu Maertens. De 21-jarige middenvelder kon tijdens de winterstop al aan de slag bij Lokeren maar door een onenigheid met zijn makelaar ging de transfer niet door. Mogelijk komt daar in juli verandering in.”Ik heb inmiddels een andere makelaar omdat er een paar dingen gebeurd zijn”, zo bekende Maertens, die afgelopen weekend scoorde tegen…

Lees verder op Geen categorie: Cercle ziet speler na dit seizoen vertrekken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *