Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Raman: “Nieuwe kans bij AA Gent”

Afgelopen weekend kwam STVV niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Lokeren. Toch werd het een mooie avond voor Benito Raman, die zijn eerste doelpunt voor de Kanaries wist te maken.Raman speelde n van zijn beste wedstrijden voor STVV maar moest in de 57ste minuut vervangen worden omdat hij last had van krampen in de kuit. “Ik ben echt heel blij met dit doelpunt. Ik speelde daarnaast ook een sterke wedstrijd. Dit was mijn beste uur voor STVV”, zegt de aanvaller van de Kanaries in Het Laatste Nieuws.Raman werd na nieuwjaar door AA Gent verhuurd…

Lees verder op Geen categorie: Raman: "Nieuwe kans bij AA Gent"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *