Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Leekens: Penalty is penalty

Lokeren speelde zaterdagavond gelijk tegen STVV. Dat had ook een nederlaag kunnen zijn. Georges Leekens had duidelijk op meer gehoopt.De voormalige bondscoach uitte op de persbabbel flink wat kritiek op de arbitrage. “Vertenten floot een goede match. Op het einde ging hij echter in de fout. Penalty is penalty”, aldus Georges Leekens. “Of die nu in het begin van de match valt, ergens in het midden of helemaal op het eind.”De bewuste fase speelde zich in de laatste dertig seconden af.De troepen van Leekens komen nu op een gedeelde eerste plaatst te…

Lees verder op Geen categorie: Leekens: Penalty is penalty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *