Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Lokeren mag blij zijn met punt bij STVV

Lokeren-STVV had weinig om het lijf, maar gelukkig viel er toch wat meer te beleven in de tweede onderlinge confrontatie. De weinige toeschouwers op Stayen kregen vier doelpunten te zien.De bezoekers kwamen in de twintigste minuut op voorsprong. Ex-Kanarie Dennis Odoi vond Ayanda Patosi, die makkelijk kon afwerken (0-1).Acht minuten later gaf Iebe Swers een goede lage voorzet. De Duitse aanvaller Nick Proschwitz kon echter niet bij de bal, net als doelman Davino Verhulst. Benito Raman prikte aan de tweede paal binnen. Zijn eerste treffer in het shirt van STVV! Raman wordt…

Lees verder op Geen categorie: Lokeren mag blij zijn met punt bij STVV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *