Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Doelpunten Raman en Gerkens onvoldoende voor gedreven Kanaries

Door: Maarten Vanbergen 23/04/16 – 21u52 © photo news. STVV en Lokeren hebben de punten verdeeld. De Kanaries speelden 2-2 gelijk tegen het team van Georges Leekens. Lokeren kwam al vroeg op voorsprong maar Raman en Gerkens bogen die al snel om. Op slag van rust kon Bolbat profiteren van een misser achterin bij STVV en de eindstand op het bord zetten. STVV boekt zo nog steeds geen thuisoverwinning in 2016, Lokeren kon uit nog geen enkele wedstrijd in 2016 winnen. Zoals de voorbije weken startten de Kanaries vrij hevig aan de wedstrijd, maar konden ze geen doelpunt maken….

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Doelpunten Raman en Gerkens onvoldoende voor gedreven Kanaries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *