Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

O’Loughlin over STVV-Lokeren

STVV neemt het zaterdagavond op tegen Lokeren. Op Stayen willen de Kanaries hun tweede overwinning na Nieuwjaar behalen. Trainer Chris O’Loughlin wil passie zien.O’Loughlin heeft dan ook weinig zin om het over Lokeren zelf te hebben. “We moeten niet naar iemand anders kijken. We moeten ons op onszelf focussen. Het is belangrijk dat we elke wedstrijd met 100 procent inzet spelen.”De 37-jarige Noord-Ier ziet dan ook nog redenen genoeg om vol voor die laatste play-off II wedstrijden te gaan. “Play-off II is heel belangrijk voor jonge spelers. Ze kunnen hierdoor ervaring opdoen en…

Lees verder op Geen categorie: O’Loughlin over STVV-Lokeren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *