Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Slecht nieuws voor fans Antwerp

Met nog twee speeldagen te gaan telt Antwerp drie punten meer dan Eupen. Op de laatste speeldag staat een onderling duel op de Bosuil op de agenda. Maar eerst is er Union-Antwerp. Die partij zal niet op de Heizel of Stayen plaatsvinden. Wel in het nostalgische Dudenpark.De burgemeester van Vorst gaf in eerste instantie geen toestemming op de wedstrijd in zijn gemeente spelen. Antwerp kan zondag kampioen spelen, waardoor er meerdere duizenden fans verwacht worden. Het Joseph Marinstadion kan die toestroom niet aan.Union Saint-Gilloise mocht van Roland Duchtelet in zijn…

Lees verder op Geen categorie: Slecht nieuws voor fans Antwerp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *