Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Wijnants: “Goed dat er duidelijkheid is bij STVV”

STVV besliste afgelopen week dat er volgend seizoen met Ivan Leko een nieuwe T1 zal zijn op Stayen een beslissing waar analist Stef Wijnants mee kan leven.”STVV heeft geen technisch directeur dus zal de trainer mee beslissen over de transfers en wie er aan boord mag blijven. Daarom is de aanstelling van Ivan Leko een goede zaak, hij kan nu samen met het bestuur het kaf van het koren scheiden. Ik kan begrijpen dat dit voor O’Loughlin geen fijne situatie is, maar dat hoort nu eenmaal bij het vak”, klinkt het in Het Belang van…

Lees verder op Geen categorie: Wijnants: "Goed dat er duidelijkheid is bij STVV"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *