Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Van Handenhoven krijgt nieuwe functie

Anderlecht is aan zijn organigram aan het werken. De Brusselse club gaf eerder al aan dat beloftencoach Nicolas Frutos aan de slag zou gaan als operationeel manager. Ook teammanager Gunther Van Handenhoven krijgt een nieuwe functie.Van Handenhoven zal in de toekomst zowel de scouting als de sociale cel cordineren. Volgens Het Nieuwsblad zou Van Handenhoven heel wat contacten hebben in de voetbalwereld en heel dicht bij de spelers staan. Door die functie zou de ex-speler van onder meer Lokeren, AA Gent en La Louvire de nieuwe rechterhand van Herman Van Holsbeeck worden.Ook Nicolas…

Lees verder op Geen categorie: Van Handenhoven krijgt nieuwe functie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *