Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘PO2 zou net een tegengif moeten zijn voor het verstikkende resultaatvoetbal in PO1′

S/VM: Anderlecht klopte Club Brugge met 1-0 en gooit de titelstrijd weer helemaal open. Philippe Clement, vervanger van de geschorste Preud’homme tijdens de topper, beweert echter dat Club nog steeds op schema zit. Geloof je Club of worden ze daar toch nerveus?Peter T’Kint: ‘Het is mooi om zo te communiceren en de druk weg te houden, maar het kan ook een gevaarlijk signaal zijn naar je spelers toe. Want eigenlijk zeg je zo dat het niet te erg is om te verliezen. Intern werken clubs wel met dergelijke puntenschema’s, in die zin zal dit verlies…

Lees verder op Geen categorie: ‘PO2 zou net een tegengif moeten zijn voor het verstikkende resultaatvoetbal in PO1′

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *