Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Leekens: STVV heel enthousiast

Sporting Lokeren – STVV leek te gaan eindigen op een scoreloos gelijkspel, maar dat was buiten invaller Mario Ticinovic gerekend. De 24-jarige Kroaat lukte in de slotseconden de winning goal voor de thuisploeg. “Uiteindelijk winnen we verdiend”, stelt Georges Leekens in Het Laatste Nieuws. “We draaien de rollen om, want in de reguliere competitie scoorde STVV hier helemaal op het einde.””Dit was niet onze beste match, dat geef ik toe, maar we houden wel verdiend de drie punten thuis. Aanvankelijk hadden we last van de snelheid van uitvoeren. STVV speelde heel enthousiast. We kregen hen…

Lees verder op Geen categorie: Leekens: STVV heel enthousiast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *