Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Charleroi-coach: Nog niet helemaal genezen

Zeven wedstrijden was het geleden dat Sporting Charleroi nog eens kon zegevieren. Zaterdag op het veld van KV Mechelen, maakten de Zebra’s een einde aan die slechte reeks. Charleroi won met 2-3 Achter de Kazerne. “We zijn misschien nog niet helemaal genezen, maar deze zege doet wel deugd”, aldus Felice Mazzu in Het Laatste Nieuws. “Hopelijk ligt onze moeilijke periode achter de rug.””Sommigen twijfelen of we voluit voor winst in play-off 2 gaan, maar ze vergeten dat we op Lokeren een resem kansen onbenut lieten en tegen STVV eveneens kansen hadden om te winnen.” “Vanavond…

Lees verder op Geen categorie: Charleroi-coach: Nog niet helemaal genezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *