Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Odoi haalt zwaar uit: “Jammer dat fans voor zo’n match naar stadion kwamen”

“Het was een draak van een match”, opende Denis Odoi zijn analyse. “Het is jammer voor de supporters dat ze voor zo’n wedstrijd naar het stadion gekomen zijn. Het is terecht dat ze niet tevreden waren. Het was te weinig van ons, of van sommige spelers.”Of het moeilijk is om je mentaal op te laden voor Play-off II? Dat is niet evident. Maar laten we eerlijk zijn: bij sommige spelers was het in januari al moeilijk om zich op te laden.Denis Odoi”Na de rust kwamen we wel gretig uit de kleedkamer, want we…

Lees verder op Geen categorie: Odoi haalt zwaar uit: "Jammer dat fans voor zo’n match naar stadion kwamen"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *