Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Jankovic rekent op een reactie

Na een zes op zes droomden ze bij KV Mechelen luidop over een finaleplaats in Play-off 2. Sporting Charleroi kwam echter Achter de Kazerne winnen, en Lokeren komt ook op zes punten na een late zege tegen STVV. We vonden geen oplossingen voor het goede defensieve blok en hadden nauwelijks een intelligente beweging in huis. Bovendien startten we catastrofaal met een snel tegendoelpunt, stelt KVM-trainer Aleksandar Jankovic via het clubkanaal. De Servir greep tijdens de rust in en bracht Dalibor Veselinovic in. Een keuze voor meer duelkracht en grinta….

Lees verder op Geen categorie: Jankovic rekent op een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *