Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

STVV’er wil ongelijk Standard bewijzen

Casper De Norre pikte tegen Sporting Charleroi zijn eerste speelminuten van het seizoen mee. De 19-jarige middenvelder hoopt in Play-off 2 nog meer zijn kans te kunnen gaan in het shirt van STVV. Wordt hij de nieuwe Rob Schoofs?De talentvolle speler uit Herk-de-Stad maakte vijf jaar deel uit van de opleidingsschool van Genk. Hij belandde daarna bij de U19 van Standard en kwam er ook met de beloften in actie.In de zomer van 2014 kreeg hij bij Standard te horen dat hij mocht beschikken. De Norre trok, naar het voorbeeld van Junior Edmilson, naar…

Lees verder op Geen categorie: STVV’er wil ongelijk Standard bewijzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *