Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Erg zwak Lokeren in extremis voorbij moedige Truienaars

Manu Henry 16/04/16 – 21u53 © photo news. Lokeren heeft na een zeer matige pot voetbal de drie punten thuis gehouden na een 1-0 overwinning tegen STVV. Pas in blessuretijd kon Ticinovic de ban breken. Zo blijft Lokeren in het spoor van KV Mechelen. De eerste helft had weinig om het lijf. Beide ploegen voetbalden erg slordig en het spel werd vaak onderbroken door overtredingen. Toch waren de beste kansen voor de thuisploeg. Vooral op een kopbal van een zwak spelende Hamdi Harbaoui moest STVV-doelman Dutoit vol aan de bak. De bezoekers uit Haspengouw konden daar maar…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Erg zwak Lokeren in extremis voorbij moedige Truienaars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *