Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Boskamp over nieuwe STVV-trainer

Geen Stijn Vreven of Jacky Mathijssen bij STVV. De Kanaries sloten een tweejarig contract af met Ivan Leko. De fans verlangden naar een trainer met meer ervaring. Iemand die met de harde hand kon regeren in de kleedkamer.”Ik wist dat topkandidaat Stijn Vreven had afgehaakt en met Ivan Leko maken ze, denk ik, een goede keuze. Hij is een jonge trainer die werkelijk bezeten is van het spelletje”, stelt Johan Boskamp in Het Belang van Limburg.”Pluspunt is dat hij een goede spelerscarrire achter de rug heeft. Zo staat hij voor verzorgd voetbal. Dat zag…

Lees verder op Geen categorie: Boskamp over nieuwe STVV-trainer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *