Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

STVV: Einde seizoen Boli, terugkeer Ono

Zaterdag neemt STVV het op tegen Lokeren. De Kanaries maken de verplaatsing naar Daknam met huidig coach Chris O’Loughlin. Hij wordt volgend seizoen aan de kant geschoven voor Ivan Leko.Van onze reporter in Sint-TruidenEen weinig enthousiaste Chris O’Loughlin op de wekelijkse persconferentie in Sint-Truiden. Toch wil de 37-jarige Noord-Ier voor de drie punten gaan in Oost-Vlaanderen.STVV zal het opnieuw met een jonge ploeg doen. O’Loughlin wil structuur in de ploeg krijgen. “Het is belangrijk dat we een bepaalde continuteit vinden in de selectie. Dat is dit seizoen nooit gelukt omdat…

Lees verder op Geen categorie: STVV: Einde seizoen Boli, terugkeer Ono

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *