Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

SPECIAL – Met een bang hart naar STVV

STVV heeft zijn nieuwe trainer voorgesteld. Ivan Leko zal volgend seizoen de nieuwe T1 op Stayen worden. De 38-jarige Kroaat heeft er veel zin in.Van onze reporter op StayenIvan Leko tekende een contract voor twee jaar en bewaart leuke herinneringen aan zijn wedstrijden in Sint-Truiden waar hij geregeld op bezoek kwam als trainer en/of als speler in zijn periode bij Oud-Heverlee Leuven, Lokeren Germinal Beerschot en Club Brugge.”Tegen STVV spelen was altijd moeilijk. Er hing altijd een leuke sfeer op Stayen”, stelt Ivan Leko. “Al vanaf mijn eerste gesprek met het bestuur…

Lees verder op Geen categorie: SPECIAL – Met een bang hart naar STVV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *