Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Leko wordt nieuwe trainer STVV

Ivan Leko mag zijn terugkeer in de Pro League vieren. De 38-jarige Kroaat volgt na dit seizoen Chris O’Loughlin op. STVV gaat dus niet in zee met Stijn Vreven of Jacky Mathijssen.De voormalige offensieve middenvelder speelde bij Club Brugge, Beerschot en Lokeren. Hij kondigde zijn afscheid als speler aan, maar hing enkele maanden vroeger zijn voetbalschoenen aan de haak. Leko kon in februari 2014 bij OHL Ronny Vangeneugden opvolgen als hoofdtrainer.Leko wist OHL niet in eerste klasse te houden en kreeg de opdracht de club snel terug naar de Pro League te loodsen. De motor…

Lees verder op Geen categorie: Leko wordt nieuwe trainer STVV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *