Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Krijgt middenvelder van Lokeren nog een kans?

Lokeren moest afgelopen zomer afscheid nemen van Hans Vanaken. Een hele klap voor de Oost-Vlamingen maar toch bleef men daar niet bij de pakken zitten. Lokeren zocht en vond een vervanger in Polen maar overtuigen kon hij niet.Filip Starzynski werd weggehaald bij Ruch Chorzow. Daar wist de 24-jarige middenvelder zich in de kijker te spelen en Lokeren kon hem transfervrij binnenhalen. Zijn eerste half jaar in Belgi verliep niet zoals gewenst. Starzynski speelde amper negen wedstrijden en kwam niet tot scoren.Door die magere prestaties en statistieken besloot Lokeren om Starzynski opnieuw uit te lenen….

Lees verder op Geen categorie: Krijgt middenvelder van Lokeren nog een kans?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *